Iniciació Dansa i Teatre

L’objectiu d’aquesta etapa és iniciar l’alumne en les arts escèniques. Per això proposem dues activitats (una de P4-P5 i l’altre de primer a tercer de primària) on l’objectiu principal és posar en joc tots els elements propis de l’art escènic: moviment, creació, cant i interpretació.

Tens una artista o un ballarí que no para de fer el pallasso, moure’s quan sona la música o es queda embadalit mirant qualsevol espectacle professional o de carrer? Volem ajudar-lo a treure l’artista que porta dins! Per fer-ho, quan tenen entre 3 i 5 anys, fem una activitat d’una hora setmanal que lliga el moviment corporal (ball) amb la imaginació (teatre). Descobrirem el cos, si, però també l’espai, l’escenari, el grup, la reacció dels altres,…

La primera etapa de formació escènica dels nens i nenes de Trémolo consta de dues activitats que es complementen: dansa creativa i teatre primer tast. Volem donar a l’alumne una formació bàsica que integri la preparació i entrenament del cos amb les seves habilitats expressives i interpretatives. L’objectiu és estimular als alumnes en tot allò que tingui a veure amb les arts escèniques perquè a partir de quart de primària pugui “especialitzar-se” en l’itinerari que més el motivi.