Teatre

Poques disciplines formatives permeten un creixement personal tant potent com la interpretació. Sobretot perquè fer teatre és posar-se en el lloc de l’altre, entendre i comprendre emocions i situacions alienes per finalment posar-les en escena integrant cos, text i oralitat. Per aquest motiu, el nostre itinerari d’interpretació es completa, en totes les etapes formatives, amb una sessió setmanal de cos adequada al nivell de l’alumnat.

Representa el primer contacte amb el món de la interpretació. De fet, en aquesta etapa volem donar a l’alumne una formació bàsica que integri la preparació i entrenament del cos amb les seves habilitats expressives i interpretatives. L’objectiu és estimular als alumnes en tot allò que tingui a veure amb les arts escèniques perquè a partir de quart de primària pugui “especialitzar-se” en l’itinerari que més el motivi.

Comença a néixer l’actor o actriu que portem dins. Ho fa a partir de la classe d’interpretació (teatre junior) i del muntatge d’una posada en escena on treballem el personatge, la improvitsació, la dicció o el mim. Però també a partir del cos que necessitem tenir a punt. El cos com a eina escènica i com a vehicle per a l’expressió i la construcció de l’obra que representem.

Curs d’interpretació i aprofundiment teatral per a joves amb ganes de passar-ho bé però també de treballar fort! A Trémolo no ens hi posem per pocamp;#8230;Per això, si estàs en l’etapa de l’ESO i et flipa el teatre, ni t’ho pensis! Muntarem dues obres per curs (normalment de creació pròpia) que parlin i escenifiquin allò que ens motiva i preocupa. Perquè poques activitats com el teatre ajuden a prendre distància d’un mateix, a relativitzar i canalitzar les angoixes i sobretot a comprendre i apreciar la diferència.