Cantar en Grup

Tocar amb altres músics i companys és una necessitat formativa però alhora una experiència molt potent des del punt de vista social i de relació amb els companys. Per això és tant important que els alumnes completin la seva activitat acadèmica a l’aula amb experiències de directes ja sigui en el Nota79 (sala de concerts de l’escola) com tocant fora del centre en esdeveniments que regularment l’escola organitza.

Treballem un repertori que parteix d’arranjaments senzills i atractius. Sense grans complexitats tècniques, els alumnes aprenen a tocar a junts, a seguir al director d’orquestra i sobretot a posar la seva individualitat musical al servei d’un resultat conjunt. Potenciem els diàlegs instrumentals, la memòria musical, el joc i els contrastos entre les cordes i els vents i les diferents seccions de la orquestra. Assajos parcials (vents i cordes separats): dos divendres al mes de 17:30h a 18:30h Assajos globals (tots junts): un dissabtes al mes de 10:00h a 12:00h

per aquells alumnes que els agradi el modern i ja es defensin amb el seu instrument: bateria, guitarra, teclat, cant, baix elèctric, saxo, trompetaamp;#8230;Formar part d’un combo és una experiència molt motivadora. Amb l’ajut del professor que tutoritza el grup i fa els arranjaments, l’alumne té la vivència de formar part d’una banda amb tots el component formatiu i social que això comporta. Els combos tenen regularment actuacions tant en el Nota79 (bar musical de l’escola) com fora del centre.

adreçada als alumnes de Grau professional i nivell mig, es treballa un repertori pensat per aprofundir i potenciar les habilitats tècniques i musicals dels nostres alumnes d’ESO i Batxillerat. La camerata Trémolo funciona en format Stage, i els assajos s’organitzen en funció de les actuacions i concerts que es programin.

formació de vent metall (trompetes + trombons), vent fusta (saxo + clarinet + flauta travessera), base rítmica (bateria+ baix elèctric, teclat i guitarra elèctrica) i cantant, adreçada als alumnes de Grau Professional i nivell mig. És el complement òptim pels instrumentistes de vent i completa, juntament amb els combos de Grau Professional, la oferta de formacions instrumentals en l’àmbit de la música moderna d’aquesta etapa i nivell. Assaig: cada dimarts de 20:30 a 22:00h

Anirà en funció de l’instrument, l’alumne i al grup al que es vol accedir. La Orquestra de nivell elemental (Orquestra Tutti Frutti) està pensada perquè a partir de arranjaments de diferents nivells, puguin tenir-hi accés els alumnes d’instrument de tots els cursos. En canvi, per formar part d’un combo o d’una Big Band convindrà esperar que l’alumne tingui un mínim de recursos tècnics i musicals ben assolits.